• Overlund Skole

PLC

Sabina Laier Jansen den 25-03-2015
    Se her!!!!

Indsamling af brugt sports og fritidsudstyr til børn i uge 17 på Overlund Skole.
    Line Sjørring Bundgaard den 25-03-2015
    Mobning skal forebygges og stoppes i fællesskab.
    Mobning er børns problem, men de voksnes ansvar. Du spiller som forælder en vigtig rolle i forhold til at styrke det gode fællesskab og bekæmpe mobning.
    Børns Vilkår og TrygFonden står bag kampagnen #DeVoksnesAnsvar, som sætter fokus på, at mobning skal løses i fællesskabet. Sammen kan vi skabe god trivsel for alle børn.
    Følg linket http://www.bornsvilkar.dk/devoksnesansvar/ og få gode råd til, hvordan du kan være med til at forebygge og stoppe mobning i dit barns klasse.  Du kan også finde inspiration til forældrerådet og læse hvordan en forældregruppe i samarbejde med børn og lærere fik stoppet mobning i klassen.