Om Overlund Skole

Overlund Skole startede som en lille landsbyskole d. 30 november 1740.
I dag er det en stor, fuldt udbygget skole med klasser fra 0. til 9. klassetrin.

Skolen har 722 elever pr. 01.08.2018

Der er på skolen ansat 53 lærere, 12 pædagoger, 1 skoleinspektør, 2 pædagogiske afdelingsledere, 1 administrativ afdelingslederleder, 2 sekretærer, 1 teknisk serviceleder og en servicemedhjælper samt en IT-medarbejder.

Klassetrin og spor på skolen

Skolen har tre spor i indskolingen og på mellemtrinnet (0. - 6. klassetrin).

I overbygningen (7. - 9. klassetrin) er skolens klasser lagt sammen med

Møllehøjskolen, og skolen har derfor tre - fem spor i overbygningen.

Skolen tilbyder ikke 10. klassetrin.

Tilbud efter skoletid

Skolens fritidsordning er flyttet til lokaler på skolen. Fritidsordningen tilbyder både morgen-, eftermiddags- og heldagspladser.

Tilbudene gælder elever fra 0. til og med 3. klasse.

Ud over mulighed for fritidsordning tilbyder skolen også mulighed for at gå til kor

efter skoletid. Koret er for 3. - 6. klasse. Koret mødes hver tirsdag fra 14.15 - 15.15.

Elever, der ønsker at gå til kor, kan tilmelde sig hos Sarah Thiede eller Line Lolholm

ved skoleårets begyndelse.

Fra 4. klasse er det muligt at komme i klub. Klubben der er tilknyttet Overlund Skole hedder Klubben Toftegaard og ligger på Gl. Randersvej 49. Du kan læse mere om tilbuddet her: http://dom.viborg.dk/db/instklub.nsf/Alle/C81D7C08E5CEDD2FC1257387002ADF95

.